PROMOCIJSKO SPOROČILO

V objemu zapeljivih užitkov

Jesen trka na vrata. Dnevi že postajajo krajši, jutra in večeri pa hladnejši. Nam pa vse bolj dišijo slastni topli napitki v dobri družbi. Kaj pravite na čarobno čokolado, zapeljivo karamelo ali pa nežno vanilijo?

Čarobni trenutki so s kavico še slajši.Foto: Pixabay

Še malo in narava se bo prekrila v tople rumene, žametno rdeče, sončno oranžne in rjave tone. Vabila nas bo, da se sprehodimo po šelestečem listju in vdihnemo sladkobni zrak jeseni. Narava se počasi umirja, kmetje pobirajo še zadnje pridelke.

Skodelica kavice se vedno prileže.Foto: Pixabay

In čeprav bomo podaljšali rokave in hlačnice, to še ne pomeni, da jesen ne more biti topla. V gastronomskem smislu je zelo bogata, od hrušk, jabolk, grozdja do buč, kostanja in gob. Iz njih lahko pripravimo okusne jedi, ki nas bodo pogrele v mrzlih, deževnih dneh. Povabimo prijatelje in skupaj uživajmo v jesenskih dobrotah.

No, je pa jesen tudi odličen čas za to, da, tako kot se umirja narava, malce umirimo tempo tudi sami in si privoščimo sprostitev. V objemu najdražje osebe ali pa si privoščimo mirne trenutke sami s seboj.

Karkoli boste izbrali, ob tem ne pozabite na skodelico toplega, kremastega cappuccina, ki bo hladne dneve naredil toplejše, jesenskim dobrotam pa dodal piko na i. V pestri ponudbi okusov iz prenovljene linije Barcaffè Cappuccino boste zagotovo našli pravega. Kaj pravite na čarobno čokolado, zapeljivo karamelo ali pa nežno vanilijo? "Kremasta in okusna tekstura ter večje pakiranje v privlačni embalaži bodo navdušili vse ljubitelje dobre aromatične mešanice in pričarali pozitivno vzdušje," obljubljajo pri Barcaffè. Naj bo jesen topla in dišeča.

Sorodne novice

29.11.2020

Omar Naber je spregovoril o svoji najtežji glasbeni izkušnji

28.11.2020

Kdo bo priljubljeno Prekmurko, Niko Zorjan, poljubil na božični večer?

29.11.2020

Kaj so razkrili znani Slovenci ob skodelici kave Loka Special

26.11.2020

Rene Kapel z novo pozitivno pesmijo širi vero v ljubezen

25.11.2020

Poletite z Mannerjem

Facebook

Twitter