Rene Kapel z novo pozitivno pesmijo širi vero v ljubezen

Mlad pevec in tekstopisec Rene Kapel, ki je znan po svoji ambicioznosti in nenehni želji po učenju, predstavlja že svojo sedmo avtorsko pesem z naslovom My Wife.

Rene KapelFoto: Promo foto

Po uspešnici Bonnie & Clyde je Rene Kapel pri svoji zadnji pesmi sodeloval s Davidom Hudnikom in Two Face Production ter ustvaril kvalitetno produkcijo na ameriški način. Pesem My Wife je opremil z avanturističnim videospotom, v katerem mu je družbo delala uspešna manekenka Špela Gosnik, prikazala pa sta izjemno zgodbo o ljubezenski pripadnosti.

Mlad in nadobuden glasbenik po diplomi svojo študijsko pot trenutno nadaljuje v Londonu, kjer opravlja magistrski študij Glasbe in Zvoka za film, televizijo in video igrice. Ljudje ga velikokrat primerjajo s svetovnim zvezdnikom Justinom Bieberjom, saj pravijo, da imata zelo podoben glas.

Prizor iz videospota, v katerem smo priča slovenskim lepotam narave.Foto: Promo foto

Talentirani glasbenik

Rene Kapel je mlad pevec, producent, tekstopisec, sound designer in multiinstrumentalist.

Slovenski pevec priznava, da mu je omenjen pevec sicer idol, a da si vseeno želi biti svoja osebnost ter poznan po svojem delu in glasbi. Ponosen je na sodelovanja tako s slovenskimi kot tudi svetovno znanimi glasbenimi imeni, kot sta Steven A Williams in Joshua Alamu, ter nagrade, ki jih je prejel na slovenskih festivalih.

Sorodne novice

17.1.2021

San di Ego: 'Hvala, ker nas že 8 let podpirate in poslušate našo musko'

17.1.2021

Kaj za 2021 obljublja Nino Ošlak?

16.1.2021

Neža Pančur novo pesem poimenovala po svoji hčerki Olivii

14.1.2021

Simon Vadnjal: Kam smo zašli?

16.1.2021

Kaj počne Sebastian Cavazza v času »lockdowna«?

Facebook

Twitter