Jan Plestenjak: Pridejo trenutki v življenju, ko je težko, ko boli ...

Najbolj pričakovana decembrska pravljica je zagotovo skladba Meni dobro je, pod katero se podpisuje priljubljeni Jan. Plestenjakova nova skladba, ki jo lahko spremljamo tudi v oglasnih sporočilh, je naletela na lep odziv, saj je na 'trendingu' med najboljšimi.

Z novo skladbo Jan Plestenjak napoveduje izid 15. studijskega albuma, na katerem bo enajst novih skladb in bo izšel v drugi polovici leta 2021. Če bodo razmere dopuščale bo ob njegovem izidu sledila nepozabna zabava v naši največji koncertni dvorani Stožice, v kateri je Jan postavil nov mejnik. Leta 2018 je namreč osvojil nov rekord Stožic po številu prodanih vstopnic.

Jan PlestenjakFoto: Menart Records

Besede, s katerimi se Jan vsakič znova dotakne srca poslušalcev in poslušalk, je za novo skladbo napisal v mislih na trenutni čas in praznični čas: "Pridejo trenutki in obdobja v življenju, ko je težko, ko boli ... včasih se zdijo brezizhodni ... In zbere se pogum, volja, ki sta skrita v vsakemu izmed nas ... takrat si rečeš: "Meni dobro je" ... in greš svetlobi naproti," je ob predstavitvi skladbe povedal Jan Plestenjak, ki pa tudi tokrat navdušuje z izjemnim videospotom, ki ga je režiral Perica Rai. Pravljičen videospot je bil posnet na različnih lokacijah v Sloveniji, tudi v Janovi rodni Škofji Loki. Skupaj s skladbo pa ob večnem hrepenjenu sporoča, da je vse kar potrebujemo vedno z nami, v naših srcih.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

25.1.2021

Mark Zebra priredil Tošetovo uspešnico Srce nije kamen

24.1.2021

Toše Proeski bi danes, 25. januarja, praznoval svoj 40. rojstni dan

24.1.2021

Dagi in Monika Avsenik znova božata z nežno country balado

17.1.2021

San di Ego: 'Hvala, ker nas že 8 let podpirate in poslušate našo musko'

17.1.2021

Kaj za 2021 obljublja Nino Ošlak?

Facebook

Twitter