PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ni časa za kuhanje prave kave? To je rešitev, ki prebudi v hipu

Pravi ljubitelj kave rad uživa v vsakem požirku tega aromatičnega napitka, še posebej zjutraj, ko ga prav vsak srkljaj prebudi in v hipu pripravi na izzive novega dne.

Turška kava je še vedno tista, ob kateri se Slovenci najraje zbujamo in receptov za pripravo je toliko, kolikor je kavoljubov. Eni vodo najprej zavrejo in nato dodajo sveže mleto mešanico kavnih zrn ter jo še nekajkrat prevrejo, drugi pa kavo dodajo mrzli vodi in vse skupaj segrejejo do vretja. Tretjim je ljubša manjša skodelica močne turške kave z ravno pravšnjo količino pene in na koncu še "pošlogajo" iz usedline, nekateri celo uživajo v grizljanju zoca. Spet četrti uživajo v veliki skodelici z dodatkom mleka ali smetane.

Branko Đurić – ĐuroFoto: Promo foto

Nič ni prav ali narobe. Važno je, da od kavnega napitka dobimo, kar želimo in uživamo v njem. V jutranjih rutinah je zagotovo najbolj pomembno, da je dišeča in močna pred nami v hipu, da nas prebudi in da dodatni zagon za začetek novega dne.

Prav takšna je Barcaffèjeva linija izdelkov Black‘n‘Easy, ki v minuti zbudi tudi eno izmed največjih igralskih zvezd v regiji Branka Đurića – Đura. Kava nove generacije, brez katere si Đuro ne predstavlja več svojih energičnih juter, je zdaj bogatejša še za močnejšo različico Black‘n‘Easy Strong.

Večja količina kave v posameznem porcijskem pakiranju omogoča pripravo močnejše kave. To je učinkovita rešitev za hitro prebujanje v jutrih, ko nam zmanjkuje časa in si želimo okusa prave, močne turške kave. Vsebino vrečke stresete v skodelico, prelijete z vročo vodo in uživate v aromi sveže mlete turške kave. Preprosto, kot dobro jutro!

Barcaffèjeva linija izdelkov Black‘n‘Easy navdušuje tudi znane obraze.Foto: Promo foto

Sorodne novice

29.11.2020

Omar Naber je spregovoril o svoji najtežji glasbeni izkušnji

28.11.2020

Kdo bo priljubljeno Prekmurko, Niko Zorjan, poljubil na božični večer?

29.11.2020

Kaj so razkrili znani Slovenci ob skodelici kave Loka Special

26.11.2020

Rene Kapel z novo pozitivno pesmijo širi vero v ljubezen

25.11.2020

Poletite z Mannerjem

Facebook

Twitter