PROMOCIJSKO SPOROČILO

Manner prejel nagrado Best Buy Award v kategoriji napolitank

Podjetje Manner je v kategoriji napolitank prejelo nagrado Best Buy Award za zagotavljanje najboljšega razmerja med kakovostjo in ceno!

Še eno priznanje za Manner.Foto: Promo foto

Nagrada Best Buy Award je jasen pokazatelj, da izdelki in storitve izpolnjujejo najstrožja merila kakovosti in hkrati nudijo pošteno razmerje med kakovostjo in ceno. V Sloveniji je nagrado Best Buy Award 2021/2022 prejel avstrijski proizvajalec napolitank Manner.

Vprašanje v spletni anketi, pri kateri je bila uporabljena metoda CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) in v kateri je sodelovalo 1.200 slovenskih udeležencev (uporabnikov interneta, starejših od 17 let) se je glasilo: »Navedite ime proizvajalca oziroma dobavitelja napolitank, ki po vaši osebni izkušnji ali izkušnji vaših bližnjih ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo na slovenskem trgu.« Najpogostejši odgovor je bil: MANNER.

Vprašanje je bilo odprtega tipa (brez ponujenih možnih odgovorov). Tako so lahko anketiranci izključno na podlagi lastnih izkušenj navedli, katera blagovna znamka po njihovem mnenju zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Manner prejel nagrado Best Buy Award.Foto: Promo foto

Manner se je tako že drugič zapored razveselil priznanja »Best Buy Award – Št.1 – Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo« v kategoriji napolitank. To priznanje bo Manner uporabljal tako v B2C kot tudi v B2B komunikaciji.

Pozitivni rezultati te ankete so pokazali, da je podjetje Manner ponovno uspešno izpolnilo svoje poslanstvo in slovenske ljubitelje Mannerjevih izdelkov vnovič prepričalo z izjemno kakovostjo in poštenimi cenami.

Sorodne novice

6.5.2021

Kaj prinaša biografija nekdanjega evrovizijca, Vlada Kalemberja?

6.5.2021

Domači glasbeniki in pevci združeni v dveh nepozabnih klasikah

4.5.2021

V minuti in v še večjem pakiranju

1.5.2021

Zala in Gašper o prvem prepiru med osebama, ki se imata radi

27.4.2021

20-letni flirt Romea in Julije

Facebook

Twitter