Ma kakšna Evrovizija, v Sloveniji bo to še pred Emo kar Koronavizija

Eden naših vodilnih komikov in scenaristov, tudi avtor hitov Profesor Kuzman mlajši ter Slovenec in pol (Perica & Novak), ki je med drugim pisal šale za Bizovičarjevo serijo Na žaru - kjer je popekel Jana Plestenjaka in tudi predsednika Pahorja - obljublja, da se boste ob Koronaviziji smejali vsaj tako glasno kot ob njegovem predkoronskem roastu.

Spletna Koronavizija se nam obeta 12. februarja 2021.Foto: Promo foto

Naš daleč najbolj zabavni doktor matematike se v osami ne dolgočasi. Trenutno ima v ognju kar tri železa, najbolj vroče pa je zagotovo Koronavizija.

To bo Eurosong v mehurčku!

Vse skupaj pa bomo začinili tudi s stand upom in komentarji strokovne komisije. Skratka, dogodka ne smete zamuditi! Ne glede na razplet in odzivo pa naj že sedaj rečem, da srčno upam, da bo to prvi in zadnji izbor za koronavizijsko popevko leta.

Uroš Kuzman

"Zelo preprosto je: v preteklih letih smo izbirali evrovizijsko popevko leta, letos, v novi situaciji, bomo pa koronavizijsko. Projekt je nastal v sodelovanju z Mestno občino Velenje, ker smo želeli glasbenikom ponudit vsaj virtualni oder za nastop oz. predstavitev v obliki videopspotov, če jim že pravega ne moremo," pravi Kuzman, ki je ob tem še dodal, da bodo izvajali komične priredbe znanih pesmi, ki bodo govorile o težavah malega človeka v tej zdravstveni krizi - o nelagodju ob šoli na daljavo, o zaprtih gostilnah in tehničnih trgovinah, o ljubezenskih težavah zaradi omejitev prehajanja med občinami in tudi o obraznih maskah.

Koronavizijo si boste lahko ogledali 12. februarja ob 20. uri, in sicer brezplačno na YouTube kanalu Mestne občine Velenje.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

25.2.2021

Z igro senc in luči v videu je Anni uspelo poudariti zgodbo Zgodbe

25.2.2021

33 zlatih odličij GZS za najboljše pekovske izdelke družbi Don Don

22.2.2021

Nepozabnih Nininih 15 let z Bleda

20.2.2021

Nino Ošlak razkril, kako drugačen bo njegov letošnji nov album

20.2.2021

Alen Hass: Glasba je upanje

Facebook

Twitter