KiNG FOO: Ali iskreno skrbimo za naravo, živali in ljudi?

V tem revolucionarnem času so vsi umetniki, glasbeniki, ustvarjalci postavljeni v kotiček eksistencialne nepredvidljivosti. Prepuščeni sami sebi, iščejo nove različice sebe in svoje moči. Ker je v ustvarjalni dimenziji vse mogoče, se nekateri glasbeniki prepustijo višjim silam, da jih vodijo k razkrivanju bitja in odgovore podarijo glasbi.

Zasedba KiNG FOO se predstavlja z novo glasbeno zgodbo.Foto: Max Petač

Čas je za novo zgodbo

Matej Sušnik, Peter Hudnik, Rok Golob in Aleksandra Josić, člani benda KiNG FOO, po uspešnem albumu GalaXie zaključujejo drugi album in se ne ustavljajo samo v enem žanru in zvoku.

V skladbi The Numbers R Weird je skupina podarila zadnji refren vsem glodalcem, ki so jim dragi, ljubki in jih v tem obdobju najbolj nasmejijo.

V pripravi novega albuma se KiNG FOO-ji soočajo s spremembami tega obdobja in z vprašanji o življenju, zavesti, sistemu ter resnici. Začeli so s skladbo Rock the Sound, nadaljevali pa z Beautiful world, Puno i Mnogo in 3D animacijo za pesem We could.

The Numbers R weird je nova pesem skupine KiNG FOO, ki še naprej preseneča z avtentičnim zvokom. Drugačen ritem, svetovni aranžma in besedilo, ki spodbuja k razmišljanju. Ali v tem času sprememb in revolucije, resnično vemo in vidimo prav vse? Kaj se dogaja v univerzumu in kako vpliva na našo zavest, ki se nenehno širi? Ali iskreno skrbimo za naravo, živali in ljudi? Kaj če je vse drugače kot si mislimo in kako bomo to sprejeli?

KiNG FOO so se med drugim predstavili tudi na izboru Ema.Foto: Max Petač
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

6.5.2021

Kaj prinaša biografija nekdanjega evrovizijca, Vlada Kalemberja?

6.5.2021

Domači glasbeniki in pevci združeni v dveh nepozabnih klasikah

4.5.2021

V minuti in v še večjem pakiranju

1.5.2021

Zala in Gašper o prvem prepiru med osebama, ki se imata radi

27.4.2021

20-letni flirt Romea in Julije

Facebook

Twitter