PROMOCIJSKO SPOROČILO

Kaj so razkrili znani Slovenci ob skodelici kave Loka Special

Življenje nas včasih popolnoma preseneti z novi priložnostmi in izkušnjami, ki lahko v hipu spremenijo naše življenje. A mnogi se tega bojijo, saj prisegajo na udobje ustaljenih navad in tradicije, hkrati pa se marsikdo sprašuje, kaj bodo o njih rekli drugi, kar je potrdila tudi nedavna raziskava Inštituta Mediana za blagovno znamko Loka Special.

Denis Porčič ChorchypFoto: Promo foto

Raziskava namreč razkriva vse o predsodkih, navadah ali zadržkih slovenskih potrošnikov pri sprejemanju novega, drugačnega in boljšega. Tudi številni znani Slovenci so pogosto tarče predsodkov, ki so jih tokrat svojim oboževalcem razkrili ob skodelici kave Loka Special*, ob tem pa priznali, da so tudi oni kdaj sodili le po izgledu in prvem vtisu. Vas zanima, kaj so nam zaupali?

Energična, drzna in izjemno uspešna rdečelaska - vse to je danes priljubljena glasbenica Tanja Žagar, a priznava, da ni bilo vedno vse tako rožnato. Ob začetku samostojne glasbene poti po dolgoletnem uspešnem delovanju v najstniški skupini Foxy teens so jo številni prepričevali, naj ne tvega, saj ji ne bo uspelo kot solistki. Kot je pokazala raziskava, se več kot dve tretjini Slovencev bojita tveganja, a Tanja takrat na srečo ni bila ena izmed njih, potrditev njene takrat prave odločitve pa so tudi številne nagrade, saj je med drugim prejela dva Viktorja za glasbenega izvajalca in osvojila številne festivale.

Zala in GašperFoto: Promo foto
Tanja ŽagarFoto: Promo foto

So naši glasbeniki res zvezdniški, hladni in nedostopni? Te govorice sta slišala tudi mlada glasbenika Zala Kralj in Gašper Šantl, ki danes priznavata, da so jima številni dokazali nasprotno in ju toplo sprejeli na glasbeno sceno, veliko podpore pa sta imeli tudi ob njunem nastopu na velikem evrovizijskem odru leta 2019. S svojim umirjenim, a hkrati drznim nastopom sta premaknila meje, česar se ne boji storiti niti mojster borilnih veščin Denis Porčič Chorchyp, ki je kljub prepričanju, da ples in balet nista za moškega kot je on, oba preizkusil in zablestel v priljubljenem plesnem šovu. Vsi trije se strinjajo, da je pomembno ostati zvest sam sebi, temu pa je v raziskavi prikimala tudi dobra polovica Slovencev.

"Kdaj si boš pa našel resno službo?" je vprašanje, ki ga pogosto slišijo mladi vplivneži in medijski ustvarjalci Nika Erčulj, Maja Pinterič in Žiga Kukovič, a s svojim uspehom na različnih družbenih omrežjih dokazujejo, da ni treba vedno upoštevati le navad in tradicij, s katerimi smo odraščali. To sicer menijo skoraj tri četrtine Slovencev, vendar je za uspeh včasih potrebno preizkusiti nekaj novega in si drzniti biti drugačen od ostalih ...

Nina ErčuljFoto: Promo foto

*Opomba: Raziskavo je za blagovno znamko kave Loka Special izvedel Inštitut za raziskovanje trga in medijev Mediana, oktobra 2020, na vzorcu 505 prebivalcev Slovenije v starosti 18‒75 let, po raziskovalni metodi računalniško podprtega spletnega anketiranja. Vzorec je reprezentativen za Slovenijo po spolu, starosti in regiji.

Vsem ljubiteljem dobre kave sporočajo, naj predsodke potisnejo na stran in preizkusijo skrbno izbrano mešanico kave Loka Special, ki je Slovence navdušila na nedavnem slepem testu turških kav (Vir: Mediana, 2020, Posamezni slepi test na potrošnikih kave. Več na: www.lokakava.si)* in pridobila naziv 'okus številka 1 po izboru slovenskih potrošnikov kave', kljub temu, da morda ni njihova prva ali najbolj pogosta izbira.

Z naravnimi notami čokolade so tradicionalni Loka kavi dodali le ščepec novosti, ki znanim okusom doda nekaj zapeljivega.

Saj veste, dobre kave ne prepoznaš le po videzu! In marsikaj ni tako, kot sodimo na prvi pogled. Zato se otresimo predsodkov in dajmo priložnost novim stvarem!

Maja PinteričFoto: Promo foto

Sorodne novice

17.1.2021

San di Ego: 'Hvala, ker nas že 8 let podpirate in poslušate našo musko'

17.1.2021

Kaj za 2021 obljublja Nino Ošlak?

16.1.2021

Neža Pančur novo pesem poimenovala po svoji hčerki Olivii

14.1.2021

Simon Vadnjal: Kam smo zašli?

16.1.2021

Kaj počne Sebastian Cavazza v času »lockdowna«?

Facebook

Twitter