Evrovizijska Maraaya o medsebojni povezanosti, družini in ljubezni

Evrovizijska Maraaya sta se po singlu Obujem nove čevlje odločila na radijske valove poslati moderno, čustveno in čutno balado Drevo. "Prihajajo meseci, ko je na prvem mestu medsebojna povezanost, družina in ljubezen, zato se nama je Drevo zdela prava izbira za naslednjo pesem," je Marjetka pospremila izid skladbe.

MaraayaFoto: Neo Visuals

In komu je namenjena nova skladba? "Besedilo sem posvetila najinima otrokma Vidu in Oskarju, idejo za besedilo sem dobila iz svoje življenjske zgodbe. Malo je skladb v popu, ki se lotevajo nekoliko drugačnih tematik, zato sem vesela, da sva ustvarila Drevo. Želiva si, da se dotakne vseh, ki jim družina pomeni toliko, kot nama," je še strnila Marjetka Vovk.

Ob izidu pesmi Drevo sta naša nekdanja evrovizijska predstavnika izdala tudi videospot, ki zgodbo njunega singla pospremi s čustvenimi prizori družin njunih najbližjih prijateljev.

"K sodelovanju sva povabila družine, ki so del najinega življenja, najinih prijateljev, najinih najbližjih. Med drugim so v videu vsi moji najbližji, obe sestri, brat, starši. Zato sva se odločila, ker sva si zaželela pravih trenutkov ljubezni, ne igranega videa," je vse skupaj pokomentiral Raay.

Spomnimo. Raay in Marjetka sta nas zastopala na Pesmi Evrovizije 2015, kjer sta na Dunaju s pesmijo Here For You zasedla odlično 14. mesto!

Dvojec Maraaya predstavlja novo pesem Drevo.Foto: Neo Visuals
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

29.11.2020

Omar Naber je spregovoril o svoji najtežji glasbeni izkušnji

28.11.2020

Kdo bo priljubljeno Prekmurko, Niko Zorjan, poljubil na božični večer?

29.11.2020

Kaj so razkrili znani Slovenci ob skodelici kave Loka Special

26.11.2020

Rene Kapel z novo pozitivno pesmijo širi vero v ljubezen

25.11.2020

Poletite z Mannerjem

Facebook

Twitter